Vodova srečanja v živo

Dragi taborniki, spoštovani starši!
Imamo dobro novico! Glede na trenutne ukrepe lahko taborniki pod določenimi pogoji izvajamo srečanja. Ker so naše aktivnosti prekinjene že pet mesecev in otrokom manjkajo aktivnosti na svežem zraku in v naravi, se nam je zdelo, da je zdaj že skrajni čas, da se ponovno vidimo v živo.
Zavedamo se, da epidemije ni konec, zato bomo pri tabornikih upoštevali ukrepe, kot so obvezna nošnja mask za otroke in vodnike, vzdrževanje medsebojne razdalje ter razkuževanje rok. Vsa srečanja bodo potekala na prostem, v primeru slabega vremena vas bo vodnik obvestil, da srečanje odpade. Seveda bomo upoštevali tudi omejitev združevanja do 10 ljudi. Prepričani smo, da smo lahko brez skrbi in varni, če se bomo vsi držali navedenih ukrepov.
Ker šole ne morejo izvajati obšolskih aktivnosti, tudi ko aktivnost izvajamo zunanji izvajalci, bodo morala taborniška srečanja potekati ločeno od šole, torej po podaljšanem bivanju in ne na posesti šole. Glede dneva, kraja in poteka srečanja vas bo kontaktiral vaš vodnik (ali pa vas je že), s katerim se boste dogovorili za termin in prostor, ki večini najbolj ustreza. Načeloma boste drugošolci ter GG-ji s srečanji pričeli ta teden, MČ-ji pa naslednji, vendar vam bo točne informacije podal vodnik.
Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].
Vodniki že komaj čakamo, da se ponovno vidimo!
Taborniški pozdrav!
Vaš RSM
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux