Občni zbor

Dragi taborniki in spoštovani starši!

Vabimo vas na letošnji občni zbor Društva rod soških mejašev, ki bo potekal v soboto, 7. novembra 2020, ob 18.00 preko spletne platforme ZOOM. Povezavo vam bomo poslali naknadno na e-naslov, ki ga navedete v prijavnici (https://tmp.mejasi.si/prijava-na-obcni-zbor).

Prosimo, da si preberite naslednja navodila in jih upoštevate, saj si ne želimo, da bi prišlo do zapletov ali nepravilnosti.

IZPOLNITE INFORMATIVNO PRIJAVO: https://tmp.mejasi.si/prijava-na-obcni-zbor

Prosimo, da prijavo izpolnete do četrtka, 5. 11. 2020. Informativno število udeležencev potrebujemo zato, da bomo vedeli, katero različico licence ZOOM potrebujemo. Brezplačen dostop preko ZTS-a nam omogoča le do 100 udeležencev.

POVEŽITE SE SAMO ČLANI (NE STARŠI)

Prosimo, da starši spremljate občni zbor preko otrokovega računa. Tudi nečlani imate pravico prisostvovati, vendar vas zaradi posebnih okoliščin prosimo, da občni zbor spremljate preko povezave člana ali pa nas o svoji udeležbi obvestite preko prijavnice (zgoraj).

VSAK ČLAN NAJ BO POVEZAN PREKO SVOJEGA RAČUNALNIKA ALI TELEFONA

Zaradi štetja glasov pri glasovanju nam bo veliko lažje, če je vsak član na svoji povezavi (npr. bratje in sestre). Če to ni mogoče, vas prosimo, da nam to vnaprej sporočite v prijavi.

POVEŽITE SE S SVOJIM IMENOM IN PRIIMKOM (ČLANA)

Da bomo lahko preverili prisotnost in vašo identiteto, se člani prijavite s svojim imenom in priimkom. Če vam to ne uspe, imejte papirnat napis s svojim imenom in priimkom.

IMEJTE VKLOPLJENO KAMERO

Vsaj med štetjem prisotnih in med glasovanjem morate imeti vklopljeno kamero, da smo lahko prepričani, da res glasuje član. Če kamere nimate, se povežite preko telefona. Če imate tehnične težave, nam to sporočite v prijavi.

Občni zbor po potekal po sledečem dnevnem redu:

 1. Pozdrav udeležencem.
 2. Predlog in izvolitev delovnega predsedstva.
 3. Poročilo načelnice o programu za leto 2019/20.
 4. Finančno poročilo za leto 2019/20.
 5. Poročilo gospodarja za leto 2019/20.
 6. Poročilo gospodarja TUC Čepovan za leto 2019/20.
 7. Poročilo nadzornega odbora za leto 2019/20.
 8. Poročilo disciplinske komisije za leto 2019/20.
 9. Izvolitev vodstva RSM za leto 2020/21.
 10. Predstavitev plana dela za leto 2020/21.
 11. Seznanitev o osvojenih veščinah za leto 2019/20 (veščine bodo otroci prejeli po pošti).

Prilagamo obrazec za dodelitev 0,5 % dohodnine. S tem boste lahko namenili 0,5 % dohodnine Društvu rod soških mejašev. Vas ne stane nič, nam pa to veliko pomeni. Dohodnino nam lahko dodelite preko aplikacije eDavki, preko elektronske oddaje z digitalnim potrdilom ali pa izpolnjen obrazec skenirate in pošljete na [email protected] ali po pošti (Kidričeva 28C).

Več informacij:  https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/OpenPortal/CommonPages/Opdynp/PageD.aspx?category=namenitev_dela_dohodnine_fo

Občni zbor je odlična priložnost, da starši in otroci spoznate vodstvo in mi vas. V času, ko so naše aktivnosti prekinjene, je to tako redka priložnost, da se spet vidimo.

Taborniški pozdrav!

Kaja in Anja

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux