Pristopna izjava

Vsi, ki se želite vpisati k tabornikom, izpolnite spodnjo prijavnico. Vpisujemo otroke od 2. razreda dalje. Po izpolnjeni pristopni izjavi boste na e-pošto prejeli še podatke za plačilo letne članarine (30-50 €). Na [email protected] smo vam na voljo za vsa vprašanja.

Taborniško leto se začne septembra, junija pa zaključimo s tedenskimi vodovimi srečanji. Julija nas čaka še vrhunec taborniškega leta – taborjenje. Več informacij o tabornikih in naših aktivnosti najdete na strani O tabornikih.

Priporočamo, da se vpišete poleti (od junija do septembra) in začnete svojo taborniško pot s prvim taborniškim srečanjem septembra. Ob začetku taborniškega leta boste na e-naslov prejeli informacije glede termina prvih srečanj. Vpis je mogoč tudi tekom leta – po oddani prijavnici vas bodo s tajništva kontaktirali glede vključitve v taborniški vod.

  * Ime

  * Priimek

  * Naslov člana

  * Poštna številka

  * Datum rojstva

  * Šola

  * Razred / letnik

  * Ime in priimek starša ali skrbnika 1

  * Telefonska številka starša ali skrbnika 1

  * Elektronski naslov starša ali skrbnika 1

  Ime in priimek starša ali skrbnika 2

  Telefonska številka starša ali skrbnika 2

  Elektronski naslov starša ali skrbnika 2

  * V letu 2024 (druga polovica julija) bi se udeležil/a taborjenja (izberite).

  * Izjavljam, da prostovoljno pristopam v društvo Rod soških mejašev, ki je član Zveze tabornikov Slovenije.
  Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za evidenco članov Rodu soških mejašev in Zveze tabornikov Slovenije in se obvezujem, da bom živel po taborniških načelih.
  Društvo se zavezuje, da bodo podatki varovani v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016
  in v skladu s slovensko zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov.

  * Društvu Rod soških mejašev dovoljujem objavo fotografij, na katerih je razvidno, da sem na njih jaz-obraz in/ali telo.

  WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux