Mnogoboj

Dragi MČ-ji, GG-ji!

Pomlad je čas za nove začetke. Ker se taborniki nismo skupaj družili že celo večnost, bomo s prihajajočo akcijo to popravili – približuje se namreč OBMOČNI MNOGOBOJ, kjer bo ogromno priložnosti ne samo za zabavo, temveč tudi da pokažemo svoje taborniško znanje, ki smo ga letos pridobivali malo drugače!

Letos bo SPOOT območni mnogoboj potekal po rodovih, in sicer v soboto, 29. maja 2021, s pričetkom ob 9.00. MČ-ji se boste zbrali v Panovcu pred Dvorcem (bivša okrepčevalnica Trimček), GG-ji pa pred OŠ Frana Erjavca. Mnogoboj bomo zaključili okoli 13.00 (vsak na svoji začetni točki). Če bo deževalo, bo akcija odpadla. O tem boste pravočasno obveščeni.

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 24. maja 2021, oz. do zapolnitve prostih mest. Zaradi virusnih razmer je število udeležencev omejeno! Prijavite se na spletnem naslovu: https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-mnogoboj.

S seboj imejte taborniško rutko, zaščitno masko, malico in pijačo, bodite primerno oblečeni in obuti, spremljata pa naj vas seveda tudi dobra volja in malce tekmovalnega duha.

Na akcijo pridite samo zdravi. Poskrbeli bomo za varno izvedbo v skladu s predpisi NIJZ za preprečitev širjenja koronavirusa. Če se akcije zaradi bolezni ali kakšnega drugega razloga ne morete udeležiti, nam to sporočite čim prej.

Za vse ostale informacije sem dosegljiva na telefonski številki.

Lep taborniški pozdrav!

Tabornica Ursula Usicco

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux