Kolosej in Atlantis

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji, spoštovani starši!

Hitro se bliža ena izmed najzabavnejših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in na ogled filma v Kolosej!

Zbrali se bomo v soboto, 25. 1. 2020, ob 6.45 pred OŠ Frana Erjavca in se z avtobusom odpravili v Ljubljano. Najprej se bomo ustavili v Vodnem mestu Atlantis. Tam bomo  plavali, se potapljali in se zabavali (MČ-ji pod vodstvom tamkajšnjih animatorjev in GG-ji prosto). Nato se bomo odpravili v Kolosej in si ogledali film, naslov filma pa naj ostane presenečenje . V Novo Gorico se bomo vrnili okoli 17.00 na zbirno mesto (pred OŠ Frana Erjavca).

Zaradi avtobusnega prevoza je število mest omejeno (75), zato pohitite!

Prijave sprejemamo do torka, 21. 1. 2020, ali do zapolnitve prostih mest na naslednji povezavi: https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/izlet-v-atlantis-in-kolosej.

Cena akcije znaša 23 €. Znesek nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) najkasneje do četrtka, 23. 1. 2020. Namen plačila naj bo IZLET LJUBLJANA – IME in PRIIMEK OTROKA. Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00-“ZTS ČLANSKA ŠTEVILKA”. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler nista poravnani cena akcije in članarina za leto 2020.

Starši, prosim, upoštevajte, da so temperature v Ljubljani precej nizke, zato poskrbite, da bodo otroci dovolj toplo oblečeni (bunda, kapa, zimski čevlji, šal, rokavice).

Otroci imejte s seboj:

  • kopalke,
  • brisačo,
  • zdravstveno in osebno izkaznico,
  • nekaj za pod zob in pijačo, saj bomo v Ljubljani ves dan,
  • sušilec za lase (po želji-v atlantisu jih je namreč malo),
  • veliko dobre volje .

Upam, da se vidimo v čim večjem številu!

Za vse dodatne informacije v zvezi z akcijo sem vam na voljo na telefonski številki.

TABORNIŠKI POZDRAV!

Tjaž

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux