Članarina 2022/23

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino, ki znaša 30 € (za drugošolce 25 €). Če članarino poravnate po 5. 12. 2022, vam ne garantiramo vseh ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina (npr. prejemanja revije Tabor).

QR-kodo za plačilo lahko prejmete preko naslednjega obrazca: https://mejasi.si/clanarina.

Poravnate jo lahko tudi ročno na rodov TRR SI56-0475-0000-0280–672 z naslednjimi podatki:

Namen: Članarina 2023 *IME TABORNIKA*
Koda namena: OTHR
Znesek: 30 € (25 € za drugošolce)
IBAN prejemnika: SI56 0475 0000 0280 672
Ime in naslov: Društvo rod soških mejašev, Kidričeva 28C, 5000 Nova Gorica
Referenca: SI00 115-*ZTS-ŠTEVILKA*-2023

Prosimo, da pri plačevanju pravilno izpolnite polji namen in referenca. Če nimate, svoje ZTS-številke, nam prosim pišite na [email protected], da vam jo sporočimo. Potrudili se bomo, da vam na sporočilo odgovorimo takoj.

KAJ PRINAŠA PLAČANA ČLANARINA?

  • Otroci se lahko taborniških akcij udeležujejo le s plačano članarino. Večina enodnevnih in krajših akcij je za člane brezplačnih.
  • Letno naročnino na revijo Tabor, ki jo izdaja Zveza tabornikov Slovenije
  • ZTS-člansko izkaznico, ki prinaša popuste v nekaterih trgovinah (IGLU in ZTS Zadruga). Članska izkaznica je tudi pogoj za udeležbo na tekmovanjih Zveze tabornikov Slovenije.
  • Novi člani in člani, ki prestopijo v drugo starostno skupino, dobijo rutko.
  • S plačano članarino pridobi tabornik tudi volilno pravico na občnem zboru in tako lahko soodloča o prihodnosti rodu.

Vsi, ki delujemo v Društvu Rod soških mejašev, smo prostovoljci. Za svoje delo torej nismo plačani z denarjem; za nas je pomemben odziv otrok in njihovi nasmejani obrazi. Da pa akcije lahko organiziramo, potrebujemo nekaj denarnih sredstev. Z denarjem, ki ga prinašajo članarine, se pokrijejo stroški brezplačnih akcij, presežek odhodkov nekaterih akcij, del članarine pa odvedemo na ZTS.

V rodu se zavedamo finančne stiske nekaterih tabornikov, zato se lahko v primeru, da vam trenutna finančna situacija onemogoča plačilo članarine, s starešino (Kaja – 051 603 311) dogovorite za znižanje ali oprostitev plačila članarine.

Taborniški pozdrav

Tjaž Valentinčič (031 221 431)

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux