Datumi taborjenja Krka 2019

Pozdravljeni murni, MČ-ji, GG-ji ter starši!

To je prvo obvestilo o letošnjem taborjenju, v katerem vam sporočamo datume taborjenja in nekaj novih pravil.

Letos je pri datumih nekaj sprememb, zato bodite pozorni. Taborjenje se bo začelo z GG-tednom, MČ-ji in murni se nam pridružite v drugem tedenu taborjenja.

Datumi letošnjega taborjenja so:

  • Popotni tabor bo potekal od 15. do 17. 7. 2019. Namenjen je tistim, ki boste letos zaključili 7., 8. ali 9. razred osnovne šole.
  • Taborjenje za GG-je bo potekalo od 17. do 28. 7. 2019. GG-taborjenja se lahko udeležite vsi, ki boste letos zaključili 5. razred osnovne šole in starejši. Možno se je udeležiti le celotnega taborjenja.
  • Taborjenje za MČ-je in murne bo potekalo od 22. 7. do 28. 7. 2019.
  • Starševski dan in zaključek taborjenja bo v nedeljo, 28. 7. 2019. Vstop v tabor bo dovoljen po 13:00.

Zaradi pomanjkanja kadra in omejene kapacitete tabornega prostora žal ne moremo izvesti kvalitetnega taborjenja za vse člane, zato smo morali sprejeti odločitev, da omejimo število udeležencev. Omejitev za murne in MČ-je je 60 udeležencev, medtem ko za GG-je omejitve letos ne bo. O omejitvah ste bili starši obveščeni že na začetku taborniškega leta. Za namene tega smo med letom tudi vodili evidenco otrokove prisotnosti na vodovih srečanjih in na akcijah. Prednost za udeležbo na taborjenju bodo namreč imeli otroci, ki se bodo bolj udeleževali srečanj in akcij, pri čemer ima večjo težo udeležba na vodovih srečanjih.

Lep pozdrav

Vodji taborjenja

Fičo & Vičo

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux