Srečanje MČ SPOOT

DRAGI MEDVEDEK, DRAGA ČEBELICA, DRAGI MURNI!

Idrijski taborniki potrebujemo tvojo pomoč!

Decembra lani je neznano kam izginil eden od severnoprimorskih tabornikov, A. M. Nazadnje so ga videli
v Idriji, na Mestnem trgu. Ker ne vemo, kje je, kdo ga je odpeljal ali kdaj se bo vrnil, te prosimo, da se nam pridružiš na iskalni akciji.

RSM-jevci se bomo zbrali v soboto, 23. 3. 2019, ob 7.30 pred Osnovno šolo Frana Erjavca in akcijo tudi tam zaključili ob 17.30.

S seboj boste iskalci potrebovali pijačo za ves dan, lahko kakšen prigrizek, obutev in obleko za zunanje aktivnosti. Če bo slabo vreme, boste potrebovali tudi dežnik ali pelerino in rezervna oblačila. Kosilo bomo priskrbeli mi.

Če imate kakršnekoli informacije, ki bi nam pomagale pri iskanju, nam jih, prosim, posredujte. Slišali smo, da je izginuli z nekom poskušal navezati stike, zato vas prosimo, da imate s seboj res vse, kar bi nam olajšalo in skrajšalo iskalno akcijo.

Število mest (prijav) je omejeno, zato se čim prej prijavite.

Na akcijo se prijavite na naši spletni strani https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-mc-spoot-srecanje/. Prijave potekajo do sobote, 16. 3. 2019, otroka pa lahko od akcije odjavite najkasneje do srede, 20. 3. 2019.

CENA akcije je 15,00 €. Znesek poravnajte najkasneje do srede, 20. 3. 2018, z nakazilom na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280–672). Namen plačila naj se glasi: MČ SPOOT 2019 – IME in PRIIMEK OTROKA, za sklicno številko pa uporabite model SI 00 “ZTS ŠTEVILKA”-2019-3, kjer namesto polja “ZTS ŠTEVILKA” vpišete člansko številko vašega otroka.

V upanju, da se iskalne akcije udeleži čim več tabornikov,
Urška in Maja,
Rod srebrnih krtov Idrija

RSM-spremljevalci:
Jaka Šušmelj
Lana Vodopivec

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux