ODPADE! MČ SPOOT 2020

SREČANJE MČ SPOOT PRESTAVLJENO

Spoštovani!

Organizatorji srečanja MČ SPOOT (Rod Kranjskega Jegliča, Spodnja Idrija) so se odločili, da srečanje zaradi trenutnih razmer v zvezi z novim koronavirusom prestavijo na april. Denar vam bomo vrnili v naslednjih dneh. Če bo srečanje izvedeno aprila, boste takrat prejeli novo obvestilo z vsemi informacijami.

Vodstvo RSM

—————————————————————————————————————————————-

Dragi medvedki in čebelice!

Vse navdušene MČ-je vabimo, da se pridružite letošnjem MČ SPOOT-u, ki se ga bodo udeležili vsi medvedki in čebelice severne Primorske in bo letos potekal v Spodnji Idriji pod vodstvom Rodu kranjskega jegliča.

RSM-jevci se bomo zbrali v soboto, 21. 3. 2020, ob 6.45 pred Osnovno šolo Frana Erjavca in akcijo tudi tam zaključili ob 17.30.

Iskalci imejte s seboj pijačo za ves dan, lahko kakšen prigrizek, obutev in obleko za zunanje aktivnosti. Če bo slabo vreme, boste potrebovali tudi dežnik ali pelerino in rezervna oblačila. Kosilo bomo priskrbeli mi.

Število mest (prijav) je omejeno, zato se čim prej prijavite.

Na akcijo se prijavite na naši spletni strani https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-mc-spoot-srecanje. Prijave potekajo do ponedeljka, 9. 3. 2020.

CENA akcije je 15 €. Znesek poravnajte najkasneje do četrtka, 12. 3. 2020, z nakazilom na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280–672). Namen plačila naj se glasi: MČ SPOOT 2020 – IME in PRIIMEK OTROKA, za sklicno številko pa uporabite model SI 00 “ZTS ŠTEVILKA”-2020-3, kjer namesto polja “ZTS ŠTEVILKA” vpišete člansko številko vašega otroka.

Taborniški pozdrav!

Miha Kurinčič

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux