Zaključna srečanja

ZAKLJUČNA SREČANJA

Dragi otroci in starši!

Veseli nas, da se ukrepi počasi sproščajo, saj se bomo lahko spet videli tudi v živo. Odločili smo se, da bomo za vode organizirali še zadnje letošnje srečanje. MČ-ji boste razdeljeni v 4 skupine.

S sabo potrebujete:

  • izpolnjeno in podpisano izjavo staršev ali skrbnikov pred sodelovanjem otroka ali mladostnika na taborniških dejavnostih, ki jo najdete v priponki,
  • steklenico vode,
  • rutko,
  • veliko dobre volje ????.

Prijavite se lahko na naši spletni strani preko naslednje povezave: https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/zakljucno-srecanje.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu!

Za vse dodatne informacije v zvezi z akcijo sem vam na voljo na spodnji telefonski številki.

Ivana Gadnik

 

V nadaljevanju sledi še obvestilo o preizkušnjah.

PREIZKUŠNJE

V preteklih tednih so MČ-ji imeli možnost opravljanja taborniških veščin, s katerimi so se ukvarjali že med letom v sklopu vodovih srečanj. Taborniške veščine predstavljajo del sistema preizkušenj, ki ga letos opravljajo vodi od 2. do 5. razreda.

Kaj je preizkušnja?

Je taborniško priznanje za celoleten trud pri pridobivanju novega znanja in veščin ter za aktivno sodelovanje na vodovih srečanjih in rodovih akcijah.

Pridobitev  preizkušnje  ni  samoumevna. Od  člana  zahteva lastno aktivnost  v  vseh  pogledih.  Zato  je pridobljena  preizkušnja  pravzaprav  vsestranski  preizkus  napredovanja  in  nagrada  za prizadevnost.

O zahtevah za pridobitev posamezne preizkušnje so bili otroci seznanjeni že na začetku leta na prvih vodovih srečanjih in jih najdete v naslednji tabeli.

* Zgornje zahteve so prilagojene zaradi epidemije virusa SARS-CoV-2 in veljajo le za taborniško leto 2019/20.

Če član do konca taborniškega leta ne izpolni vseh zahtev za pridobitev preizkušnje, te ne pridobi.

PODELITEV PREIZKUŠNJE

Vodniki vodijo evidenco opravljenih obveznosti za pridobitev preizkušnje. Na podlagi dosežkov bodo vodniki podelili usvojene plamene/ognje na občnem zboru.

 

Taborniški pozdrav,

načelnica družine MČ

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux