Rayina avantura

Dragi MČ-ji in starši,

 

približuje se prva akcija v letu 2023!

 

Pred davnimi časi so v fantazijskem svetu Kumandra v harmoniji skupaj živeli ljudje in zmaji. A ko je njihovemu svetu začela groziti zlobna sila, so se zmaji žrtvovali, da bi rešili človeštvo. Zdaj, 500 let kasneje, se je ista zlobna sila vrnila in rešitev je v rokah ene same bojevnice, Raye, ki mora najti znamenitega zadnjega zmaja ter popraviti vse nesreče, ki so se zgodile svetu, ter ponovno združiti razdvojene ljudi.

 

Pridružite se nam na neverjetni Rayini avanturi v petek, 27. januarja 2023, ko se bomo ob 18.00 zbrali pred gledališko dvorano Gimnazije Nova Gorica in si skupaj ogledali animirani film Raya in poslednji zmaj (Raya and the Last Dragon). Akcija se bo zaključila na istem mestu ob 20.00.

Akcija je brezplačna. Prijave sprejemamo do četrtka, 26. januarja 2023, preko spletne povezave: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/filmska-akcija

Na akcijo vam ni treba prinesti prigrizkov, saj bomo zanje poskrbeli mi! Lahko pa s seboj prinesete vodo, če boste po kokicah postali žejni😊. Ne pozabite na rutko!

 

Upam, da si bomo film ogledali v čim večjem številu!

 

Taborniški pozdrav!

Anja

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux