Članarina 2021/22

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino. Letos znaša članarina za vse člane razen drugošolcev 30 €, za drugošolce znaša 25 €. Članarino je treba poravnati najkasneje do ponedeljka, 20. 12. 2021. Po tem datumu ne garantiramo vseh ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina (npr. prejemanja revije Tabor).

Poravnate jo na rodov TRR SI56-0475-0000-0280–672 z naslednjimi podatki:

Ime plačnika: *ime in priimek, naslov*

Namen: Članarina 2022 za *IME TABORNIKA*

Koda namena: OTHR

Znesek: 30 € (25 € za drugošolce)

IBAN prejemnika: SI56 0475 0000 0280 672

Ime in naslov: Društvo rod soških mejašev, Kidričeva 28C, 5000 Nova Gorica

Referenca: SI00 *ZTS-ŠTEVILKA*-2022

Prosimo, da pri plačevanju pravilno izpolnite polji namen in referenca. Če nimate, svoje ZTS-številke, nam prosim pišite na [email protected], da vam jo sporočimo. Potrudili se bomo, da vam na sporočilo odgovorimo takoj.

KAJ PRINAŠA PLAČANA ČLANARINA?

  • Otroci se lahko taborniških akcij udeležujejo le s plačano članarino. Večina enodnevnih in krajših akcij je za člane brezplačnih.
  • Letno naročnino na revijo Tabor, ki jo izdaja Zveza tabornikov Slovenije
  • ZTS-člansko izkaznico, ki prinaša popuste v nekaterih trgovinah (IGLU in ZTS Zadruga). Članska izkaznica je tudi pogoj za udeležbo na tekmovanjih Zveze tabornikov Slovenije.
  • Novi člani in člani, ki prestopijo v drugo starostno skupino, dobijo rutko.
  • S plačano članarino pridobi tabornik tudi volilno pravico na občnem zboru in tako lahko soodloča o prihodnosti rodu.

Vsi, ki delujemo v Društvu Rod soških mejašev, smo prostovoljci. Za svoje delo torej nismo plačani z denarjem; za nas je pomemben odziv otrok in njihovi nasmejani obrazi. Da pa akcije lahko organiziramo, potrebujemo nekaj denarnih sredstev. Z denarjem, ki ga prinašajo članarine, se pokrijejo stroški brezplačnih akcij, presežek odhodkov nekaterih akcij, del članarine pa odvedemo na ZTS.

V rodu se zavedamo finančne stiske nekaterih tabornikov, zato se lahko v primeru, da vam trenutna finančna situacija onemogoča plačilo članarine, s starešino (Kaja – 051 603 311) dogovorite za znižanje ali oprostitev plačila članarine.

Taborniški pozdrav

Tjaž Valentinčič

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux