MČ SPOOT: GREMO MI PO SVOJE

Pozdravljeni!
Ker se je vremenska napoved za to soboto, 9. 3., v Spodnji Idriji zelo poslabšala, so se organizatorji odločili, da prestavijo srečanje MČ SPOOT na naslednjo soboto, 16. 3. Akcija bo potekala enako, zato veljajo tudi enake ure zbora, odhoda in prihoda.
Upamo, da se boste akcije še vedno lahko udeležili, če pa imate druge obveznosti, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite. Prosimo, da udeležbe ne odpovedujete, če za to nimate resnega razloga, saj nam lahko to oteži organizacijo.
Če na akcijo za to soboto niste bili prijavljeni, bi se je pa lahko udeležili naslednjo soboto, se lahko prijavite na čakalno listo v primeru, da kdo od prijavljenih odpove udeležbo: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/mc-spoot-cakalna-lista.
Držimo pesti za prihodnjo soboto!
Lep pozdrav
Zarja Krajnik
———————-
Pozdravljeni!
Zelo smo veseli, da je tako velik interes za udeležbo na MČ SPOOT srečanju! Prosta mesta so se hitro zapolnila in ker ste nekateri še vedno zainteresirani za udeležbo, smo se odločili, da odpremo čakalno listo: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/mc-spoot-cakalna-lista. Na čakalno listo se lahko prijavite le še do konca jutrišnjega dneva, 28. 2. 2024!
Želimo si vsem omogočiti udeležbo na MČ SPOOT srečanju, zato se bomo potrudili poiskati možnost udeležbe dodatno prijavljenim. Žal pa zaradi logistike v ozadju zaenkrat še ne moremo ničesar obljubiti. Potrudili se bomo po najboljših močeh! Odločitev vam sporočimo do 1. 3.
Vse, ki ste že prijavljeni, pa prosimo, da svojo prijavo čim prej potrdite tudi s plačilom ali pa sporočite odjavo, da tako omogočite mesto drugim otrokom!
Lep pozdrav
Zarja Krajnik

———————-

Pozdrav, pozdrav, medvedki in čebelice!

Bliža se ena večjih MČ akcij … MČ SPOOT. Potekala bo v Spodnji Idriji, kjer se bomo zbrali medvedki in čebelice s celotne severne Primorske in se skupaj zabavali, učili novih veščin in tudi ‘’šli malo po svoje’’.

Zbrali se bomo v soboto, 9. marca, pred Osnovno šolo Frana Erjavca Nova Gorica ob 7.15 in se z avtobusom odpeljali do Spodnje Idrije. Na isto mesto se bomo zvečer tudi vrnili, in sicer okoli 16.00. Na akciji bo poskrbljeno za kosilo.

Število mest je omejeno na 25, zato pohitite s prijavami. Prijave so možne najkasneje do srede, 28. 2. 2024. preko spletne prijavnice https://mejasi.si/prijava-na-akcije/mc-spoot

Cena akcije je 15 €. Znesek nakažite najkasneje do srede, 5. 3. 2024 na naš rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672). Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00 107-{ZTS ŠTEVILKA}-2023. Namen plačila naj bo MČ-SPOOT – IME in PRIIMEK OTROKA. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler nista poravnani cena akcije in članarina za leto 2023/2024.

S seboj imejte:

  • taborniško rutko (če jo imate),
  • osebno izkaznico,
  • primerno obutev in oblačila za pohod,
  • menažko in pribor,
  • pijačo za na pot in manjšo malico,
  • veliko dobre volje.

 

V primeru slabega vremena bo akcija prestavljena za en teden, torej na 16. marec 2024.

Tabormiški pozdrav!

Zarja Krajnik

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux