MČ-SPOOT-srečanje

Dragi medvedki in čebelice!slika.pngslika.png

Naše potovanje po Sloveniji se je zaključilo. Uspešno smo zbrali vse sestavine, ki jih potrebujemo – zmleli smo žito in dobili moko, prijazni mornarji so nam podarili vrečo sladkorja, z lesenimi strgali smo nabirali na kup morsko sol, v domačih krajih smo nahranili kokoši in pobrali njihova jajca, za konec pa smo pomolzli še krave in pripravili okusno domačo skuto.

Jed iz zgoraj naštetih sestavin vsako leto tradicionalno pripravijo za Veliki šmaren v Spodnji Idriji. Vsako leto večjega in bolj okusnega. Pr’farski taborniki pa želimo pripraviti največjega. Za to pa potrebujemo vašo pomoč!

V soboto, 19. marca, se nam ob 9.00 pridruži na igrišču »na vasi« v Spodnji Idriji. Združili bomo moči, taborniško znanje in iznajdljivost.

S seboj potrebujete taborniško rutko, masko (tudi rezervno), primerno obutev in oblačila, pijačo za na pot in malico (organiziranega kosila ne bo). V primeru slabega vremena ne pozabite na dežnik/pelerino in rezervna oblačila. Zaključek akcije je predviden ob 14.00.

RSM-jevci se bomo zbrali v soboto, 19. 3. 2022, ob 7.00 pred Osnovno šolo Frana Erjavca in akcijo tudi tam zaključili ob 16.00.

Na akcijo se prijavite na naši spletni strani https://mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-mc-spoot-srecanje. Prijave potekajo do sobote, 12. 3. 2022, otroka pa lahko od akcije odjavite najkasneje do srede, 16. 3. 2022.

Ker organiziranega kosila ne bo in prevoz krije RSM, je akcija brezplačna.

Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

Lep taborniški pozdrav!

Rod kranjskega jegliča (Sp. Idrija) in organizator RSM-odprave Aljaž Mačus

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux