Članarina 2018/19

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino. Za murne znaša članarina 20,00 €, za vse ostale člane pa 30€ in jo je treba poravnati najkasneje do petka, 21. 12. 2018. Po tem datumu ne garantiramo vseh ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina (npr. prejemanja revije Tabor).

Članarino poravnate na rodov TRR SI56-0475-0000-0280–672. Vse potrebne podatke najdete na priloženi položnici. Prosimo, da pri plačevanju pravilno izpolnite polji namen in referenca.

KAJ PRINAŠA PLAČANA ČLANARINA?

  • Otroci se lahko taborniških akcij udeležujejo le s plačano članarino. Nekatere enodnevne in krajše akcije so za člane brezplačne.
  • Letno naročnino na revijo Tabor, ki jo izdaja Zveza tabornikov Slovenije
  • ZTS-člansko izkaznico, ki prinaša popuste v nekaterih trgovinah (IGLU in ZTS Zadruga). Članska izkaznica je tudi pogoj za udeležbo na tekmovanjih Zveze tabornikov Slovenije.
  • Novi člani in člani, ki prestopijo v drugo starostno skupino, dobijo rutko.
  • S plačano članarino pridobi tabornik tudi volilno pravico na občnem zboru in tako lahko soodloča o prihodnosti rodu.

Vsi, ki delujemo v Društvu Rod soških mejašev, smo prostovoljci. Za svoje delo torej nismo plačani z denarjem; za nas je pomemben odziv otrok in njihovi nasmejani obrazi. Da pa akcije lahko organiziramo, potrebujemo nekaj denarnih sredstev. Z denarjem, ki ga prinašajo članarine, se pokrijejo stroški izvajanja sestankov, stroški brezplačnih akcij, presežek odhodkov nekaterih akcij, del članarine pa odvedemo na ZTS.

V rodu se zavedamo finančne stiske nekaterih tabornikov, zato se lahko v primeru, da vam trenutna finančna situacija onemogoča plačilo članarine, s starešino (Kaja – 051 603 311) dogovorite za znižanje ali oprostitev plačila članarine.

Taborniški pozdrav

Peter Kompare, blagajnik

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux