Kolosej in Atlantis 2022

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji, spoštovani starši!

Hitro se bliža ena izmed najzabavnejših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in na ogled filma v Kolosej!

Zbrali se bomo v soboto, 5. 3. 2022, ob 6.45 pred OŠ Frana Erjavca in se z avtobusom odpravili v Ljubljano. Najprej se bomo ustavili v Vodnem mestu Atlantis. Tam bomo plavali, se potapljali in se zabavali (MČ-ji pod vodstvom tamkajšnjih animatorjev in GG-ji prosto). Nato se bomo odpravili še v Kolosej in si ogledali film, naslov filma pa naj ostane presenečenje . V Novo Gorico se bomo vrnili okoli 16.30 na zbirno mesto (pred OŠ Frana Erjavca).

Zaradi avtobusnega prevoza je število mest omejeno (75), zato pohitite!

Prijave sprejemamo do nedelje, 27. 2. 2022, ali do zapolnitve prostih mest na naslednji povezavi: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/izlet-v-atlantis-in-kolosej.

Cena akcije znaša 23 €. Znesek nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) najkasneje do srede, 2. 3. 2022. Namen plačila naj bo IZLET LJUBLJANA – IME in PRIIMEK OTROKA. Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00-“ZTS ČLANSKA ŠTEVILKA”. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler nista poravnani cena akcije in članarina za leto 2021/2022 (v nasprotnem primeru se bo prijavo razveljavilo in mesto dalo prvemu na čakalnem seznamu). Na voljo bo tudi enostavno plačilo s QR kodo, ki jo boste dobili kot povratni odgovor na prijavo. Prijave NE smete opraviti za več otrok hkrati!

Starši, prosim, upoštevajte, da so temperature v Ljubljani precej nizke, zato poskrbite, da bodo otroci dovolj toplo oblečeni (bunda, kapa, zimski čevlji, šal, rokavice).

Zaradi trenutne situacije s koronavirusom morajo otroci s seboj prinesti potrdilo o testiranju (hitri test). Veljajo hitra testiranja, opravljena v šoli dan pred odhodom. V primeru slabega počutja ali drugih bolezenskih znakov se otrok NE sme udeležiti akcije. Odjave brez navedbe razloga so mogoče teden dni pred odhodom (s povračilom stroškov), z zdravniškim opravičilom pa do dva dni prej.

Otroci imejte s seboj:

  • kopalke,
  • brisačo,
  • zdravstveno in osebno izkaznico,
  • dokazilo o opravljenem testiranju,
  • nekaj za pod zob in pijačo, saj bomo v Ljubljani ves dan,
  • sušilec za lase (po želji – v Atlantisu jih je namreč malo),
  • MASKA

Upam, da se vidimo v čim večjem številu!

Za vse dodatne informacije v zvezi z akcijo sem vam na voljo na [email protected]

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux