Elektronsko obveščanje

Spoštovani starši, dragi taborniki!

Taboništvo je gibanje zvesto naravi in tradiciji, vseeno pa smo v koraku s časom. Trudimo se živeti v ravnovesju med starim in novim, saj spoštujemo naravo in običaje, hkrati pa stremimo k napredku.

Tudi za nas je prišel čas, da stopimo še en korak naprej. Obveščamo vas, da bomo v taborniškem letu 2019/20 prešli na obveščanje po elektronski pošti, saj s tem prihranimo čas, stroške ter skrbimo za vedno bolj dragocene naravne vire.

Za večje taborniške akcije, kot so jesenovanje, zimovanje in taborjenje, boste poleg elektronske pošte, kot do sedaj, prejeli tudi obvestilo na dom, za vse druge akcije, izlete in druge zadeve pa boste obveščeni samo po elektronski pošti.

Ob začetku novega taborniškega leta bomo vsem dosedanjim članom oziroma staršem poslali elektronsko sporočilo, v katerem bomo preverili točnost vaših elektronskih naslovov ter vašo odzivnost. Prosimo, da nam sporočite, če se ne strinjate z uporabo vašega elektronskega naslova, ki smo ga pridobili s pristopno izjavo ali prijavo na akcijo, za namene obveščanja o srečanjih, akcijah, dogodkih in drugih zadevah.

Pred tem prehodom pa se vidimo še na zaključni akciji in taborjenju, kjer vam bomo na voljo za vsa vprašanja.
Lahko nam tudi pišete na naš e-naslov: [email protected].

Želimo vam prijetno poletje.

Vodstvo RSM

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux