Atlantis in muzej iluzij

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji! Spoštovani starši!

S svetlobno hitrostjo se bliža ena izmed najboljših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in (tokrat prvič) Muzej iluzij!

Zbrali se bomo v soboto, 2. 12. 2017, ob 6.45 pred OŠ Frana Erjavca in se z avtobusom odpravili v slovensko prestolnico. Tam se bomo najprej podali v super Muzej iluzij in se razdelili v dve skupini ter si vodeno ogledali muzej. Nato se bomo odpravili v vodno mesto Atlantis in tam (MČ-ji pod vodstvom tamkajšnjih animatorjev in GG-ji prosto) čofotali, se potapljali in se nasploh zabavali. Prihod v Novo Gorico na zbirno mesto (pred OŠ Frana Erjavca) je predviden ob 18.30.

Zaradi omejenega števila mest v Muzeju iluzij je tudi OMEJENO ŠTEVILO MEST AKCIJE (75). Zato: prvi piše, prvi se pelje J

PRIJAVE POTEKAJO DO ZAPOLNITVE MEST, oziroma do TORKA, 28. 11. 2017. Prijavite se preko SMS-sporočila, vsebuje naj:

IME IN PRIIMEK OTROKASTAROST OTROKA,napišite pa tudi, ali OTROK ZNA PLAVATI ALI NE ZNA PLAVATI.

Cena akcije znaša 25 €. Znesek nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) najkasneje do srede, 29. 11. 2017. Namen plačila naj bo IZLET LJUBLJANA – IME in PRIIMEK OTROKA. Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00-“ZTS ČLANSKA ŠTEVILKA”. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler ni poravnana cena akcije.

STARŠI, prosim, upoštevajte, da so temperature v Ljubljani decembra že zelo nizke, zato poskrbite za primerno opremo otroka (zimski čevlji, bunda, kapa, šal, rokavice).

Otroci imejte s seboj:

–   kopalke,

–   brisačo,

–   zdravstveno izkaznico,

–   nekaj za pod zob, saj bomo v Ljubljani ves dan,

–   veliko dobre volje!

Za vse dodatne informacije v zvezi z akcijo sem Vam na voljo na telefonski številki.

Taborniški pozdrav!

Martina

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux