Čajanka 2019

Dragi MČ-ji!

Že vrsto let skušam ukrasti božič … Na žalost mi je do sedaj vsako leto spodletelo, saj svojega načrta nisem skoval dovolj dobro L. Letos pa sem se vse leto pripravljal in prav vas izbral za mogočen spopad! Zdite se mi lahek plen in menim, da bo to zame prava mala malica hihihihi

Če si upate spopasti se z mano, velikim in zlobnim Grinchem, vas vabim, da pridete na Čajanko, ki bo potekala v petek, 20. decembra 2019, od 17. do 19. ure na Osnovni šoli Milojke Štrukelj Nova Gorica.

Zbor bo ob 17. uri pred šolo (sprednji vhod), kjer vas bodo pričakali vodniki. Zabeležili bodo vašo prisotnost in vas razdelili v bojne čete. S seboj prinesite tudi domače božične dobrote, ki jih boste skupaj z ostalimi pojedli za malico.

V učilnicah bodo potekale številne raznolike in zanimive delavnice na temo božiča, saj boste le tako pridobivali magične moči. Na akciji bo potekala tudi podelitev rutk za vse tiste MČ-je, ki je še nimajo, saj je rutka za tabornike vir magične moči in bi bil boj brez nje veliko težji.

Proti koncu vaših bojnih priprav bom prišel tudi jaz in spopad se bo začel. S seboj lahko prinesete kakšne božične pesmarice in čim več okraskov: trakove, balončke, kroglice … s katerimi boste skupaj okrasili taborniško božično jelko. S tem boste pričarali pravo božično vzdušje in z lahkoto izničili vso mojo zlobnost in pokvarili moj načrt!

Če me boste premagali, bodo vodniki ob 19. uri vam in vašim staršem postregli s toplim čajem in piškoti. Verjamem, da se boste akcije udeležili v velikem številu, saj komaj čakate, da me poskusite premagati!

Prijavite se lahko preko spletne strani: www.mejasi.si/prijava-na-akcije/cajanka/  do petka, 13. decembra 2019, oz. do ZAPOLNITVE PROSTIH MEST (60)!

 

Za več informacij lahko kontaktirate mojo menedžerko Saro.

 

Zlobni pozdrav

vaš Grinch

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux