ZOO in Vodno mesto Atlantis

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji, spoštovani starši!

 

Hitro se bliža ena izmed najzabavnejših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in živalski vrt!

Zbrali se bomo v soboto, 4. 3. 2023, ob 7.10 pred OŠ Frana Erjavca in se z avtobusom odpravili v Ljubljano. Najprej se bomo ustavili v živalskem vrtu. Tam si bomo pod vodstvom živalskih pedagogov ogledali tamkajšnje eksotične živali. Najbolj pogumni se jih bodo lahko tudi dotaknili. Nato pa gremo še v težko pričakovano Vodno mesto Atlantis! Tam bomo plavali, se potapljali in se zabavali (MČ-ji pod vodstvom tamkajšnjih animatorjev in GG-ji prosto). V Novo Gorico se bomo vrnili okoli 17.30 na zbirno mesto (pred OŠ Frana Erjavca).

Zaradi avtobusnega prevoza je število mest omejeno (75), zato pohitite!

 

Prijave sprejemamo do torka, 28. 2. 2023, ali do zapolnitve prostih mest na naslednji povezavi: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/izlet-v-zoo-in-kolosej.

 

Cena akcije znaša 30 €. Znesek nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) najkasneje do srede, 1. 3. 2023.

Namen plačila naj bo IZLET LJUBLJANA – IME in PRIIMEK OTROKA. Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00 105-“ZTS ŠTEVILKA”-2023. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler nista poravnani cena akcije in članarina za leto 2022/2023 (v nasprotnem primeru se bo prijavo razveljavilo in dalo mesto prvemu na čakalnem seznamu). Na voljo bo tudi enostavno plačilo s QR kodo, ki jo boste dobili kot povratni odgovor na prijavo. Prijave in plačila NE smete opraviti za več otrok hkrati!

 

Če se prijavljen otrok akcije zaradi kateregakoli razloga ne more udeležiti, prosimo, da to sporočite. Odsotnim, ki svoje udeležbe ne odjavijo vsaj en teden pred začetkom akcije oz. dva dni prej s priloženim zdravniškim opravičilom, denarja NE vračamo.

 

Starši, prosim, upoštevajte, da so temperature v Ljubljani precej nizke, zato poskrbite, da bodo otroci dovolj toplo oblečeni (bunda, kapa, zimski čevlji, šal, rokavice).

 

Otroci imejte s seboj:

  • kopalke,
  • brisačo,
  • zdravstveno in osebno izkaznico,
  • nekaj za pod zob in pijačo, saj bomo v Ljubljani ves dan,
  • sušilec za lase (po želji – v Atlantisu jih je namreč malo),

 

Upava, da se vidimo v čim večjem številu!

 

TABORNIŠKI POZDRAV!

Tjaž in Taja

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux