PRESTAVLJEN Spoznavni izlet za GG-je (6.-9. razred): Korita Mostnice in dolina Voje

Pozdravljeni,
spoznavni izlet za GG-je se bo zaradi vremenske napovedi premaknil iz sobote, 23. 9. 2023 na nedeljo, 24. 9. 2023. Upamo, da vam to ne bo povzročilo preveč nevšečnosti. Če se zaradi spremembe datuma akcije ne morete udeležiti, nam prosim to sporočite.
Hvala za razumevanje in lep taborniški pozdrav,
Ursula Usicco

 

 

Dragi GG-ji,

poletja je žal konec, vendar taborniki že nestrpno pričakujemo novo taborniško leto. Letos se bomo za začetek leta odpravili na izlet v prelepo Bohinjsko, na pohod po koritih Mostnice in dolini Voje.

Zbrali se bomo na železniški postaji v Novi Gorici, v soboto, 23. 9. 2023, ob 6.15, od koder se bomo z vlakom odpeljali na železniško postajo v Bohinjski Bistrici. Na zbirno mesto v Novi Gorici se bomo vrnili zvečer ob 21.15. Z Bohinjskega jezera se bomo peš odpravili po koritih reke Mostnice in po dolini Voje do končne točke, slapa Voje. Pohod je enostaven, vseeno pa so priporočljivi pohodniški čevlji in udobna oblačila. S seboj potrebujete hrano in pijačo za ves dan. Vzemite tudi velik paket dobre volje!

Prijave sprejemamo do torka, 19. 9. 2023. Prijavite se lahko na spletnem naslovu: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/spoznavni-izlet-gg . Cena akcije je 5 €, poravnate jo na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) do torka, 19. 9. 2023. Namen plačila naj bo: SPOZNAVNI IZLET IME PRIIMEK. Referenca: SI00 124-ZtsŠtevilka-2023 (člansko številko najdete na svoji taborniški izkaznici pod črtno kodo).

Če se akcije zaradi bolezni ali katerega drugega razloga ne morete udeležiti, nam to sporočite čim prej. Upam, da se zberemo v čim večjem številu.

Do takrat pa lep taborniški pozdrav!

Tabornica Ursula Usicco

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux