Ukraden božič

Dragi gozdovniki in gozdovnice, pozor!

Bliža se božični čas in s tem okraski, darila in veliko prazničnih dobrot. Ne smemo pozabiti na radoživ praznični duh! Ampak preti nam nevarnost. Grinch je zopet v mestu in razgraja! Želi nam uničiti božič in nam ukrasti praznično vzdušje.

Da bi bili čim bolj pripravljeni na njegov prihod in se ga obvarovali, se bomo v soboto, 18. 12. 2021, ob 13h zbrali pri Dvorcu v Panovcu (bivša okrepčevalnica Trimček). Akcija se bo zaključila okoli 17h. Oblečeni bodite v topla oblačila in obutev, saj bo akcija potekala na prostem. Za malico bo poskrbljeno. S seboj prinesite še kozarček za čaj in ne pozabite tudi na zaščitno masko!

Akcija je brezplačna! Na akcijo se prijavite čimprej na naši spletni strani na spletni povezavi: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-pizama-party

Na akciji se bomo v božičnem duhu tudi obdarovali, zato naj vsak s seboj prinese manjše darilce. To naj ne presega vrednosti 5 €! Poleg tega pa naj vsak prinese še veliko dobre volje in prazničnega razpoloženja 🙂

Če bo deževalo, akcija odpade. O tem boste obveščeni vsaj dan prej. V primeru, da se prijavljen otrok akcije zaradi kakršnegakoli razloga ne more udeležiti, prosimo, da to sporočite vsaj 2 dni pred akcijo.

Za dodatne informacije lahko pokličete ali pišete na telefonsko številko.

Lep taborniški pozdrav!

Ursula Usicco

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux