Božična čajanka

Dragi medvedki in čebelice, dragi starši!

 

Bliža se božič in s tem prazniki, rajanja in seveda božične dobrote. Ker je Božiček že star, je letos na poti na čajanko izgubil darila. Pomagajmo mu jih najti! Pridruži se iskalni akciji daril tudi ti – zelo bo zabavno!

Iskalna akcija daril se bo odvijala v soboto, 18. 12. 2021, ob 9.00 pri Dvorcu v Panovcu (bivša okrepčevalnica Trimček). Akcija se bo zaključila okoli 12.00 na zbirnem mestu.

Akcija je brezplačna! Na akcijo se prijavite čimprej na naši spletni strani na spletni povezavi: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-bozicno-cajanko. Pohitite, saj je število omejeno!

Na akciji se bomo v božičnem duhu tudi obdarovali, zato naj vsak s seboj prinese manjše darilce. To naj ne presega vrednosti 5 €! Poleg tega pa naj vsak prinese še veliko dobre volje in prazničnega razpoloženja! Prinesite tudi topla oblačila in obutev, nekaj za malico ter šalčko za čaj. Seveda pa ne pozabite na zaščitno masko!

Če bo deževalo, akcija odpade. O tem boste obveščeni vsaj dan prej. V primeru, da se prijavljen otrok akcije zaradi kakršnegakoli razloga ne more udeležiti, prosimo, da to sporočite vsaj 2 dni pred akcijo.

Za več dodatnih informacij sem vam na voljo na telefonski številki.

 

Lep taborniški pozdrav!

Mateo Usicco

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux