Čakalna lista

Dragi taborniki, spoštovani starši!

Leto je naokoli in po rekordno številčnem taborjenju se vračamo v šolske klopi. Z novim šolskim letom pa se začenja novo taborniško leto in vodova srečanja.

Že nekaj časa naše članstvo vztrajno rase, v letu 2017/18 pa smo imeli največ članov v zgodovini Rodu soških mejašev. Zelo smo veseli in ponosni, da so taborniki priljubljena obšolska aktivnost, saj nam to kaže, da delamo dobro.

Žal pa je ta dobra novica hkrati tudi slaba, saj nimamo dovolj kadra, da bi lahko izvajali program za toliko otrok dovolj kvalitetno. Že lani smo poskušali uvesti čakalne liste, vendar smo potem vseeno “stisnili”, letos pa tega ne moremo storiti.

Čakalne liste bodo delovale po naslednjem sistemu:

  • prednost imajo člani, ki so bili aktivni v taborniškem letu 2017/18
  • če bo že lanskih članov preveč, imajo prednost udeleženci taborjenja 2018
  • vse nove člane se sprejema po načelu “kdor prvi pride, prvi melje”
  • omejitev na vod z enim vodnikom je 10 članov, omejitev na vod z dvema vodnikoma je 15 članov
  • če vaš otrok trikrat neopravičeno manjka, se ne more več udeleževati vodovih srečanj in pride v vod otrok s čakalne liste

Omejitev otrok bo tudi na letnem taborjenju, zato se bo čez leto vodila evidenca otrokove prisotnosti na vodovih srečanjih in na akcijah. Za udeležbo na taborjenju bodo imeli prednost otroci, ki se bodo bolj udeleževali srečanj in akcij. Bolj pomembna je udeležba na vodovih srečanjih kot na akcijah.

Dragi naši člani, upamo, da vas sprememba ne bo preveč obremenjevala in da razumete, da smo spremebo uvedli v dobro vas.

Vabimo vas k predvpisu, ki je samo za dosedanje člane. Predvpis poteka preko spletne pristopne izjave (https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/pristopna-izjava/), ki traja do 20. 9., ko se prijave za dosedanje člane zaključijo. Od 20. 9. dalje bo odprt vpis za nove člane in dosedanji člani ne boste imeli več zagotovljenega mesta v vodu.

Na zadnji strani si lahko ogledate datume prvih srečanj. V kolikor imate vprašanja, nas kontaktirajte na [email protected]. Se vidimo na vodovih srečanjih in prvi akciji! Želimo vam veliko novih dogodivščin v novem taborniškem letu.

Taborniški pozdrav!

Vodstvo RSM

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux