GROF 2018

Pozdravljeni, pogumni vitezi in zale princese Goriške!

Plemiči iz Celja so nas spet povabili na vsakoletno tekmovanje GROF (Grajska orientacijska fešta), ki se letos odvija že sedmič zapovrstjo. To je eno šaljivih, sproščenih in lažjih tekmovanj s srednjeveško tematiko. Sestavljeno je iz dveh delov – zabavnih igric in nalog ter orientacije. Tekmovanje se bo odvijalo v soboto, 13. 10. 2018, v Celju. Primerno je za tabornike iz cele Slovenije (predvsem za GG, PP, RR in grče), tako da lahko spoznamo veliko novih prijateljev.

Zbor bo v soboto, 13. 10. 2018, na parkirišču OŠ Frana Erjavca ob 5.45. Avtobus bo odšel ob 6.00 (prosimo bodite točni). Vrnili pa se bomo okoli 20.00 na kraj odhoda istega dne.

Obvezni so pohodni čevlji, priporočam udobna oblačila in dežnik oz. palerino v primeru dežja. Za kosilo je poskrbljeno, postregli nam bodo s pravo srednjeveško gostijo, vendar s seboj vseeno vzemite pijačo in sendvič za na pot. Ne pozabite na svojo rutko.

Prijave bodo letos potekale preko spletne strani: https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-grof/ najkasneje do petka, 28.9.2018. PRIJAVA BO VELJAVNA ŠELE PO PREJETEM PLAČILU. Po prijavi se NI VEČ MOGOČE ODJAVITI (razen v opravičljivih primerih), saj naknadno odjavljanje povzroča zmedo in škoduje vsem članom v ekipi ter rodu.

Cena akcije je 20 €, poravnate jo na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672), prav tako do petka 28.9.2018. Namen plačila naj bo: Tekmovanje GROF – IME IN PRIIMEK TABORNIKA. Referenca: SI 00 – ČLANSKA ŠTEVILKA (člansko številko najdete na svoji taborniški izkaznici pod črtno kodo).

Za dodatne informacije lahko napišete SMS na 041/463-388 (Sara) ali pa obiščete spletno stran http://grof.rdgo.org

Tekmovanje bo zeloooooo zabavno, poučno in vredno udeležbe. Se vidimo!

Taborniški pozdrav,

Sara Stopar

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux