ODPADE: GG-taborjenje 2020

Dragi taborniki, spoštovani starši!
Letošnja situacija nas je postavila na veliko preizkušnjo. Soočiti smo se morali z novimi izzivi na različnih področjih življenja, virus pa je žal posegel tudi v taborniški program.
Zaradi slabe epidemiološke slike v Sloveniji, nevarnosti okužbe in zaradi novega odloka o prepovedi zbiranja letošnje GG-taborjenje odpovedujemo. Tabornino vam bomo v celoti vrnili z nakazilom.
V Rodu soških mejašev nas zelo žalosti nastala situacija, saj smo ves čas upali, da bomo taborjenje lahko izvedli. Letos bo poletje zaznamovala velika praznina, vemo, da bo otrokom zelo težko. Upamo, da našo odločitev razumete, saj želimo le dobro vsem udeležencem in ne želimo ogrožati zdravja.
Že razmišljamo o alternativnih možnostih (npr. bivakiranje) v manjših skupinah, najverjetneje v avgustu. Če/ko se bomo dogovorili in pripravili novo akcijo, vas bomo obvestili.
Upamo, da bomo naše taborniške aktivnosti kmalu neomejeno nadaljevali in bomo naslednje leto lahko izvedli super taborjenje, ki bo nadoknadilo letošnjo odsotnost.
Ostanite zdravi in nasmejani.
Vodstvo RSM

—————————————————————————-

Dragi otroci, spoštovani starši!

Se še spomnete zvoka kitare, ki nas vsako jutro opomni, da je pred nami še en čudovit dan? Se spomnete občutka toplega poletnega sonca na svoji koži, se spomnete vseh zabavnih in poučnih aktivnosti v prelepi naravi? Že kaj pogrešate najboljšo taborniško družbo in vse dogodivščine, ki smo jih skupaj doživeli? ????

Poletje se hitro približuje in verjamemo, da si ga vsi želimo preživeti kar se da normalno. Da pa si bomo skupaj pričarali čim lepše počitnice, smo se odločili, da tudi letos izpeljemo najlepšo, najboljšo, najzabavnejšo akcijo taborniškega leta – taborjenje, ki pa bo sicer potekalo malo drugače kot ponavadi.

GG-ji se bomo odpravili v Podgozd k reki Krki in tam uživali ves teden. GG taborjenje (za vse, ki boste v letošnjem letu zaključili 5. razred, in starejše) bo potekalo od ponedeljka, 20. 7. 2020, do nedelje, 26. 7. 2020. V ponedeljek se bomo ob 8.00 zbrali pred OŠ Frana Erjavca Nova Gorica in se z avtobusom odpravili novim dogodivščinam naproti. V nedeljo pa se nam boste ob Krki pridružili tudi starši ter po kosilu in kratkem druženju svoje otroke sami odpeljali domov. Vstop v tabor bo dovoljen od 13.00 dalje.

PRIJAVE

Predpogoj za udeležbo na taborjenju je poravnana članarina za taborniško leto 2019/2020. Prijavite se lahko do srede, 1. julija, in sicer na naslednji povezavi:

https://tmp.mejasi.si/prijava-na-akcije/prijava-na-gg-taborjenje-2020

PLAČILO

Cena za celotno GG taborjenje znaša 130 €. Poravnate jo lahko v dveh obrokih:

  1. obrok (65 €): do 20. 6. 2020
  2. obrok (65 €): do 14. 7. 2020

Plačilo v enkratnem znesku: do 14. 7. 2020

Tabornino poravnajte na naš TRR (SI56-0475-0000-0280–672) s pripisom Ime in priimek UDELEŽENCA TABORJENJA (ne starša!), tabornina 2020. Kot SKLIC navedete SI 00 – ZTS številka člana (na članski izkaznici).

Drugi in vsi nadaljnji otroci v družini dobijo pri ceni taborjenja 30 % popusta na osnovno ceno. Tudi letos si želimo taborjenje omogočiti vsem članom rodu, ki si tega želijo. Kot vztrajno ponavljamo, denar ne sme biti razlog zaneudeležbo na taborjenju. Zavedamo se, da lahko prispevamo k lepšim počitnicam otrok. Glede tega nas kontaktirajte na 051 603311 (Kaja) in skupaj bomo našli ugodno rešitev.

Lep taborniški pozdrav!

Vodstvo taborjenja

Leni in Petra

Obvestilo in seznam opreme: https://drive.google.com/file/d/1W2QdXdiD3dtDh_5mZdVxh1OjoSgpD6OS/view?usp=sharing

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux