Glas svobodne Jelovice

GLAS SVOBODNE JELOVICE 2018

Pozdravljeni, GG-ji!

Hitro se približuje Glas svobodne Jelovice (GSJ), to je dnevno orientacijsko tekmovanje, na katerem je glavni poudarek na snegu! Tekmujejo 4–6-članske ekipe, ki se med seboj pomerijo v orientacijskem pohodu, testu z zabavno in aktualno temo ter v drugih manjših taborniških panogah.

Letos bo GSJ potekal v Železnikih blizu Kranja, in sicer v soboto, 6. 1. 2018. Za odhod se bomo zbrali v soboto, 6. 1. 2018, na parkirišču pri OŠ Frana Erjavca ob 5.40 zjutraj. Vrnili se bomo na kraj odhoda ob 19.00 istega dne.

S seboj prinesite zimsko pohodno obutev in zimske obleke, oblačila za se preobleči po orientaciji, menažko in pribor za topli obrok, čutaro ter copate za v telovadnico. Organizator priskrbi le kosilo, zato imejte s seboj še kakšen sendvič in nekaj za pit za na pot. Na tekmovanju se uporablja čipe, zato mora vsaka ekipa s sabo prinesti 25 € za kavcijo (denar organizatorji vrnejo, če ekipa po prihodu s proge vrne čip, tj. ga ne izgubi).

Prijavite se z SMS-om na telefonsko številko. Prijavite se lahko do četrtka, 28. 12. 2017, in sicer tako, da pošlje en član ekipe SMS z imeni in priimki vseh članov v ekipi. Tako se lahko sami zmenite, s kom bi bili v ekipi. Po prijavi se ni več mogoče odjaviti (razen v opravičljivih primerih), saj naknadno odjavljanje povzroča zmedo in škoduje vsem članom v ekipi ter rodu.

Cena akcije je 25 €, poravnate jo na rodov TRR (SI56-0475- 0000-0280- 672), do ponedeljka, 9.10.2017. Namen plačila naj bo: Tekmovanje GROF – IME IN PRIIMEK OTROKA. Referenca: SI 00 – ČLANSKA ŠTEVILKA (člansko številko najdete na svoji taborniški izkaznici pod črtno kodo).

Če imaš rad sneg in si užival, ko je bila Nova Gorica pokrita s snežno odejo, potem je to tekmovanje zate. Nasploh je zelo zabavno, četudi nisi največji oboževalec mraza, zato je vredno iti v vsakem primeru.

Se vidimo takrat.

Jaka B.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux