GG SPOOT srečanje

Pozdravljeni, gozdovniki in gozdovnice!

Prišel je čas za nov GG SPOOT, pridruži se nam na igri skozi čas.

  • KDAJ?  23. oktober 2021
  • KJE?  Tolmin

Dobili se bomo v soboto, 23. oktobra 2021, ob 8.45 na parkirišču pred OŠ Frana Erjavca, od koder se bomo z avtobusom odpeljali do Tolmina. Oblačila in obutev naj bodo primerna jesenskemu vremenu – če bo deževalo, prinesite tudi dežnik ali pelerino. Za hrano in pijačo ni poskrbljeno, zato jo imejte s seboj. Prinesite tudi masko.

Povratek je predviden istega dne ob 19.00 na zbirno mesto.

Prijaviti se je mogoče do sobote, 16. oktobra 2021, preko spletne prijavnice: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/gg-spoot PRIJAVI SE ČIM PREJ IN SI S TEM ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

Cena akcije znaša 13 €. Denar nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280–672) najkasneje do srede 20. 10. 2021. Namen plačila: IME PRIIMEK OTROKA – Izbrisani vikend.
Za sklic uporabite format SI 00 in v polje vpišite otrokovo ZTS ČLANSKO ŠTEVILKO (če je še nimate, napišite sporočilo na elektronski naslov [email protected], da vam jo pošljemo).

V primeru, da se prijavljen otrok akcije zaradi kakršnegakoli razloga ne more udeležiti, prosimo, da to sporočite. Odsotnim, ki svoje udeležbe ne odjavijo vsaj dva dni pred začetkom akcije, denarja NE vračamo.

Za dodatne informacije pišite ali pokličite:

Neža Valentinčič, načelnica RPT: nač[email protected]
Jan Žnidar, organizator akcije
Mateo Usicco, organizator prevoza

Lep taborniški pozdrav!

Mateo Usicco in Julija Šinkovec

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux