Podaljšanje članstva

Obrazec je namenjen samo dosedanjim članom!

Prednostno podaljšanje članstva poteka do nedelje, 12. 9. 2021. Od tega datuma dalje vam ne zagotavljamo mesta v vodu, saj bodo vod morda zapolnili novi člani.

  * Številka ZTS

  * Ime

  * Priimek

  * Šola

  * Razred

  * Elektronski naslov za prejemanje obvestil

  Če ste se preselili ali se je od lanskega leta spremenil katerikoli osebni podatek, nam nov podatek napišite v spodnji okvir.

  * V letu 2022 (druga polovica julija) bi se udeležil/a taborjenja (izberite).

  * Dovoljujem uporabo osebnih podatkov za evidenco članov Rodu soških mejašev in Zveze tabornikov Slovenije in se obvezujem da bom živel po taborniških načelih. Društvo se zavezuje, da bodo podatki varovani v skladu s Splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in v skladu s Slovensko zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov.

  * Aktivnosti, ki jih organizira Društvo rod soških mejašev, se bom udeleževal samo zdrav. V primeru, da bodo za taborniška srečanja veljali določeni varnostni ukrepi, kot so npr. nošenje maske ali PCT-pogoj, bom to spoštoval/a in upošteval/a. Ob znakih okužb dihal ali drugih simptomov covid-19 bom javil organizatorjem aktivnosti in ostal doma. Dovoljujem posredovanje osebnih podatkov NIJZ v primeru pojava okužbe na taborniški aktivnosti.

  * Društvu Rod soških mejašev dajem avtorizacijo za uporabo in/ali objavo fotografij, na katerih je razvidno, da sem na njih jaz-obraz in/ali telo.

  WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux