Izlet v Ljubljano – Woop in kino

Pozdravljeni, MČ-ji in GG-ji, spoštovani starši!

 

Hitro se bliža ena izmed najzabavnejših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – Woop in kino!

Zbrali se bomo v nedeljo, 10. 12. 2023, ob 7.40 pred OŠ Frana Erjavca in se z avtobusom odpravili v Ljubljano. Najprej se bomo ustavili v parku Woop. Tam se bomo pomerili v dveh »športih«. Katerih? Boste videli. Ali smo vas kdaj že razočarali? 😉 Nato pa se bomo odpravili v Cineplexx, kjer si bomo ogledali risani film Mavka. V Novo Gorico se bomo vrnili okoli 16.00 na zbirno mesto (pred OŠ Frana Erjavca).

Zaradi avtobusnega prevoza je število mest omejeno (45), zato pohitite!

Prijave sprejemamo do torka, 5. 12. 2023, ali do zapolnitve prostih mest na naslednji povezavi: https://mejasi.si/prijava-na-akcije/izlet-v-ljubljano. Prijavnica se bo samodejno zaklenila po prejetih 45 prijavah, spodaj pa bo povezava do obrazca za prijavo na čakalno listo. V primeru sprostitve mesta boste obveščeni preko e-pošte.

Cena akcije znaša 30 €. Znesek nakažite na rodov TRR (SI56-0475-0000-0280-672) najkasneje do vključno srede, 6. 12. 2023.

Namen plačila naj bo IZLET LJUBLJANA – IME in PRIIMEK OTROKA. Za sklicno številko oz. referenco uporabite SI00 105-“ZTS ŠTEVILKA”-2023. Prijava na akcijo ni zaključena, dokler nista poravnani cena akcije in članarina za leto 2023/2024 (v nasprotnem primeru se bo prijavo razveljavilo in dalo mesto prvemu na čakalnem seznamu). Na voljo bo tudi enostavno plačilo s QR kodo, ki jo boste dobili kot povratni odgovor na prijavo. Prijave in plačila NE smete opraviti za več otrok hkrati!

Če se otrok akcije kljub prijavi ne more udeležiti, nam to NUJNO sporočite, da lahko drugim omogočimo udeležbo! Rok odjave in vračila denarja je iz organizacijskih razlogov enak roku prijav (5. 12. 2023).

Starši, prosim, upoštevajte, da so temperature v Ljubljani precej nizke, zato poskrbite, da bodo otroci dovolj toplo oblečeni (bunda, kapa, zimski čevlji, šal, rokavice).

 

Otroci imejte s seboj:

  • zdravstveno in osebno izkaznico,
  • rutko,
  • nekaj za pod zob in pijačo, saj bomo v Ljubljani ves dan!

 

Upava, da se vidimo v čim večjem številu!

 

TABORNIŠKI POZDRAV!

Tjaž & Čarna

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux