Članarina 2019/20

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino. Za MČ-je (3.-5. razred), GG-je, PP-je in grče znaša članarina 30,00 €. Za drugošolce znaša članarina pa 20,00 €. Članarino je treba poravnati najkasneje do petka, 20. 12. 2019. Po tem datumu ne garantiramo vseh ugodnosti, ki jih prinaša plačana članarina (npr. prejemanja revije Tabor).

Članarino poravnate na rodov TRR SI56-0475-0000-0280–672. Vse potrebne podatke najdete na priloženi položnici. Prosimo, da pri plačevanju pravilno izpolnite polji namen in referenca.

KAJ PRINAŠA PLAČANA ČLANARINA?

  • Otroci se lahko taborniških akcij udeležujejo le s plačano članarino. Nekatere enodnevne in krajše akcije so za člane brezplačne.
  • Letno naročnino na revijo Tabor, ki jo izdaja Zveza tabornikov Slovenije
  • ZTS-člansko izkaznico, ki prinaša popuste v nekaterih trgovinah (IGLU in ZTS Zadruga). Članska izkaznica je tudi pogoj za udeležbo na tekmovanjih Zveze tabornikov Slovenije.
  • Novi člani in člani, ki prestopijo v drugo starostno skupino, dobijo rutko.
  • S plačano članarino pridobi tabornik tudi volilno pravico na občnem zboru in tako lahko soodloča o prihodnosti rodu.

Vsi, ki delujemo v Društvu Rod soških mejašev, smo prostovoljci. Za svoje delo torej nismo plačani z denarjem; za nas je pomemben odziv otrok in njihovi nasmejani obrazi. Da pa akcije lahko organiziramo, potrebujemo nekaj denarnih sredstev. Z denarjem, ki ga prinašajo članarine, se pokrijejo stroški brezplačnih akcij, presežek odhodkov nekaterih akcij, del članarine pa odvedemo na ZTS.

V rodu se zavedamo finančne stiske nekaterih tabornikov, zato se lahko v primeru, da vam trenutna finančna situacija onemogoča plačilo članarine, s starešino (Kaja – 051 603 311) dogovorite za znižanje ali oprostitev plačila članarine.

Taborniški pozdrav

Tjaž Valentinčič

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux