Gozdne skrivnosti

Dragi rdečerutniki in njihovi starši!

Počitnice so tik pred vrati in samo še malo, pa bomo lahko skupaj uživali v poletnih radostih - seveda tudi na taborjenju. Ker ste bili letos MČ-ji zelo pridni in ste nas vse leto navduševali s svojimi novimi taborniškimi znanji, smo se odločili, da vam pred počitnicami postrežemo s še eno akcijo, ki bo tokrat namenjena odkrivanju skrivnosti gozda.

Vsak pravi tabornik se mora vsaj enkrat v življenju srečati s skrivnostnimi gozdnimi bitji – to boste 11. junija izkusili tudi vi! Tabornik pa ni pravi tabornik, če ga ne vedno in povsod spremlja rutka. Kmalu se boste lahko tudi tisti, ki rutke še nimate, pred prijatelji pohvalili z okrog vratu zavezano rutko, ki jo boste dobili ob zaprisegi.

Dobili se bomo, kot že rečeno, 11. 6. 2011, ob 16h pri Dvorcu (bivša Okrepčevalnica Trimček v Panovcu, zdajšnji taborniški prostori). V večernih urah (okrog 21h) pa ste tudi starši vabljeni, da se nam pridružite ob taborniškem ognju in zvoku kitare. Akcijo bomo zaključili predvidoma ob 21.30, ko bo gozd že sladko spal.

Z-D-R-A-V-O. Zdravo, zdravo, zdravo!

Obvezno se prijavite z sms-om na tel. št.: 041 500 747 (Maja)