Ljubljanski grad in Atlantis

***Prijave podaljšane do srede, 1. 2. 2017!***

Ker smo taborniki nadobudni in radovedni, se bomo podali na izlet v našo prestolnico Ljubljano, kjer bomo obiskali Ljubljanski grad, popoldan pa bo sledila še vodna zabava v Atlantisu.

Akcija bo potekala v soboto, 4. februarja 2017. Na pot se bomo podali z avtobusom, zbrali se bomo ob 7.45 pred OŠ Frana Erjavca ter ob 8.00 odrinili proti Ljubljani. Najprej bomo imeli voden ogled na Ljubljanskem gradu, kjer se bomo pridružili zmajčkovi druščini in odkrivali pot cesarja Friderika III. Habsburškega, popoldne pa se bomo podali novim dogodivščinam naproti, v Vodno mesto Atlantis. S seboj imejte kopalke in brisačo ter malico in pijačo, da vam želodčki ne bodo krulili in da vas ne bo pestila žeja. Prihod je predviden ob 18.00 pred OŠ Fran Erjavca.

Cena akcije je 20 € (vključuje prevoz, vstopnine, voden ogled, animacijo). Prispevek prinesite s seboj, ker ga bomo pobrali na avtobusu.

Prijave pobiramo prek SMS-sporočila na telefonsko številko 051 603 311 (Kaja) do sobote, 28. 1. 2017. SMS naj vključuje: ime in priimek otroka in razred. Število udeležencev je zaradi kapacitet avtobusa omejeno, zato se čim prej prijavite. Od uspešni prijavi boste prejeli potrditveni SMS.

Kontaktna številka za morebitna vprašanja: 051 603 311 (Kaja)

Se vidimo 4. februarja!

TABORNIŠKI POZDRAV