Glas svobodne Jelovice

GG-ji in GG-jke!

Glas svobodne Jelovice je taborniško dnevno orientacijsko tekmovanje, ki vsako leto poteka v idilični zasneženi pokrajini. Na njem tekmujejo 4–6-članske ekipe, ki se med seboj pomerijo v orientacijskem pohodu ter ostalih manjših taborniških panogah. Pa vendar s takšnih tekmovanj ne odnesemo le pokalov (upajmo ;)), temveč tudi veliko novih prijateljskih stikov z drugih koncev Slovenije ter spomine na marsikatero zabavno dogodivščino.

Letošnji Glas Jelovice bo potekal v Smledniku, v petek in soboto, 6. in 7. januarja 2017. Za odhod se bomo zbrali v petek, 6. januarja, ob 15.30 na železniški postaji v Novi Gorici, vrnili pa se bomo v soboto, 7. januarja, okrog 18.00 z avtobusom pred OŠ Frana Erjavca.

Cena akcije znaša 15 EUR. Poravnate jo na akciji z gotovino.

Prijave so odprte do petka, 28. decembra 2016, preko SMS-sporočila na telefonsko številko 041 816 809 (Simon). Poudariti velja, da se po prijavi ni več mogoče odjaviti (razen v opravičljivih primerih), saj naknadno odjavljanje povzroča zmedo in škoduje vsem članom v ekipi.

Udeleženci s seboj potrebujete zimsko pohodno obutev in zimske obleke, oblačila za se preobleči po orientaciji, svetilko, pribor za osebno higieno, čutaro, spalko, armafleks (spali bomo v telovadnici osnovne šole) in copate za v telovadnico. Organizator priskrbi le sobotno kosilo, zato imejte ostalo hrano s seboj.

Opomnik: Kdor še ni plačal članarine, naj to stori čim prej.

Se vidimo na železniški postaji :)

Simon