Betonski bivak - Dvorec

Drrrragi GG-jci in GG-jke!

V Panovcu stoji naš betonski bivak večjih razsežnosti. V njem potekajo vodovi sestanki, priprave na tekmovanja, v njem nastajajo najbolj briljantne ideje za program in se snujejo načrti za taborjenje. Skratka, to ni le bivak, v katerem ti ob slabem vremenu teče voda na glavo, temveč dvorec …

Odločili smo se, da ga bomo malce pospravili, mu uredili skladišče in okolico ter ga umetniško prenovili. Našlo se bo delo za vsakogar – tako za močnejše roke kot tudi za ustvarjalno nadarjene glave. Pročelje bomo zaznamovali z imenom rodu, na travniku zadaj bomo postavili nekaj uporabnih pionirskih objektov, notranjost bodo zapolnile fotografije ter razni izdelki, nastajajo pa tudi že zamisli za nekaj tehničnih izumov.

Zbrali se bomo v nedeljo, 12. junija 2016, ob 9. uri pri Dvorcu. Za kosilo bomo poskrbeli, tako da raven energije in dobrih zamisli do 17. ure, ko bo akcije konec, ne bo upadla. Udeležba na akciji je brezplačna. Prijavite se do četrka, 9. junija 2016, na tel. št. 041 816 809 (Simon). Vabljeni!

Taborniški pozdrav
RSM