Človek, ne jezi se

MČ-ji,GG-ji,PP-ji,Grče,
po novoletnem rajanju bomo tudi januarja taborniki spet pripravljeni na zimsko akcijo Človek, ne jezi se, na kateri se bomo pomerili z drugimi slovenskimi taborniki.

Prvenstvo se bo odvilo 20. 1. 2018 na osnovni šoli v Cerknem. Novogoriški taborniki se bomo zbrali ob 6.50 pred Osnovno šolo Frana Erjavca Nova Gorica in se z avtobusom odpeljali v Cerkno. Zaključek tekmovanja je predviden ob 16.00. Okrog 18.00 se bomo vrnili v Novo Gorico.

Članarina 2017/18

Spoštovani taborniki, spoštovani starši!

Člani Društva Rod soških mejašev morajo poravnati letno članarino. Za MČ-je, GG-je, PP-je in grče znaša članarina 35,00 €. CENA JE ZA 5,00 € VIŠJA OD OSNOVNE ČLANARINE, SAJ STE ZAMUDILI ROK PLAČILA, ki je bil 20.12.2017. V primeru zamude pri plačilu članarine tudi ne garantiaramo takojšnjega pričetka prejemanja revije Tabor.

Cena članarine za MURNE (otroci, ki so v 1. razredu) znaša 25,00 €.

Zimska čajanka in Božični gala disko

Božični čas je pred vrati in priznajmo si, da nam vsem v glavah že zvenijo božične melodije.

Da pa bi nekaj teh lepih prazničnih trenutkov preživeli tudi v taborniški družbi, se poveselili, kaj dobrega pojedli, skupaj zaplesali in se predvsem zelo zabavali, se bomo zbrali v petek, 22. 12. 2017, ob 17.00 v Mladinskem centru Nova Gorica.

Atlantis in muzej iluzij

Pozdravljeni MČ-ji in GG-ji! Spoštovani starši!

S svetlobno hitrostjo se bliža ena izmed najboljših akcij v taborniškem letu, in sicer izlet v Ljubljano – v Atlantis in (tokrat prvič) Muzej iluzij!

Krompirjev vikend

KROMPIRJEV VIKEND JE ODPADEL ZARADI PREMALO PRIJAV
-------------------------------------------------------------------------
Leto je naokrog in spet je čas za najboljšo GG-vikend-akcijo, ki bo letos potekala pod imenom Krompirjev vikend, saj bo izvedena že med krompirjevimi počitnicami ter bo še posebej primerna za vse pustolovce in raziskovalce. Potekala bo med 2.11. in 4.11. 2017 v taborniškem učnem centru Čepovan.

Strani

Subscribe to Front page feed